رفتن به مطلب
  • Sky
  • Blueberry
  • Slate
  • Blackcurrant
  • Watermelon
  • Strawberry
  • Orange
  • Banana
  • Apple
  • Emerald
  • Chocolate
  • Charcoal

پست های پیشنهاد شده

در این مطلب طرز تهیه دو غذا برای تازه واردها را آموزش داده ایم. اگرچه که در دسته غذاهای حرفه ای محسوب می شوند.

کرپ سیب زمینی پنیری
 
 
راضیه عمادی

میزان سرو: 2 نفر
 
مواد لازم:
 
  • سیب زمینی (پوست کنده و رنده شده): 450 گرم
  • روغن: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • ژامبون (برشته و خرد شده): 1 ق س
  • پیازچه تازه (خرد شده): یک دوم ق س
  • پنیر ماتزرلا (رنده شده): یک چهارم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 
گام به گام تهیه 2 غذا، ویژه مبتدی ها
 
طرز تهیه:
 
1. دو قاشق سوپ خوری روغن را در تابه روی حرارت گرم کنید سیب زمینی رنده شده را در تابه بریزید و کف آن فشار دهید. نمک و فلفل سیاه بپاشید و حدود 3 دقیقه روی حرارت متوسط سیب زمینی را بپزید تا قسمت های زیرین آن کمی طلایی شود.

2. سیب زمینی را برگردانید و نمک و فلفل سیاه بپاشید.

3. یک قاشق چای خوری روغن را در ظرفی جداگانه روی حرارت گرم کنید. تخم مرغ ها را با مقداری نمک و فلفل سیاه کمی بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خاگینه شوند.

4. تخم مرغ خاگینه را روی نیمی از سیب زمینی داخل تابه پخش کنید. ژامبون برشته و خردشده و پیازچه را اضافه کنید.

5. پنیر ماتزرلای رنده شده را اضافه کنید.

6. سیب زمینی را مطابق شکل تا کنید هر طرف سیب زمینی را حدود 5 دقیقه سرخ کرده و سپس بلافاصله سرو کنید.
 


پلوی گوشت و هویج

ستایش پاکدل

مواد لازم:
 
  • گوشت گوساله (خرد شده): 800 گرم
  • روغن مایع (ترجیحا کانولا): یک چهارم الی یک سوم پیمانه
  • پیاز (خرد شده): 2 عدد
  • هویج (پوست کنده و خلال شده): 3 الی 4 عدد
  • آب: یک و یک دوم الی یک و سه چهارم پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه تازه (پودر شده): به مقدار لازم
  • برگ بو: 2 الی 4 عدد
  • زیره (پودر شده): 1 ق چ
  • پاپریکا: 1 الی 2  ق چ
  • برنج دانه بلند: 3 پیمانه
  • سیر (درشت): 1 بوته
  • آب داغ: 4 پیمانه
 
 
گام به گام تهیه 2 غذا، ویژه مبتدی ها 
 
طرز تهیه:

1.    روغن را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید. گوشت خرد شده را حدود 7 الی 10 دقیقه در روغن تفت دهید تا برشته شود.

2.    حرارت را کم کرده و پیاز خرد شده را اضافه کنید و حدود 5 الی 7 دقیقه تفت دهید تا پیاز کمی نرم و طلایی شود.

3.    هویج پوست کنده و خلال شده، نمک، فلفل سیاه، برگ بو، پاپریکا و زیره را اضافه کرده و تفت دهید.

4.    آب را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 45 دقیقه الی یک ساعت بپزند تا گوشت نرم شود.

5.    برنج را به طور یکنواخت روی مواد پخش کنید. حدود 4 پیمانه آب داغ اضافه کنید و نمک بپاشید.

6.    پس از به جوش آمدن آب کمی حرارت را کم کنید و به پخت مواد (در ظرف باز باشد) ادامه دهید تا بیشتر آب جذب شود.

7.    بته سیر را در وسط برنج قرار دهید. با دسته کفگیر حفره هایی در برنج ایجاد کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند و برنج کاملا دم بکشد.

8.    در این مرحله بوته سیر را خارج کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. (در صورت تمایل می توانید چند حبه سیر را رنده کرده و به پلو اضافه کنید).

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Am!r Bahador
      خورش پختن از ویژگی‌های یک کدبانوی ایرانی است. هرچقدر بلد باشید غذای فرنگی بپزید، باز هم خورش پختن است که مهارت شما در آشپزی را نشان می‌دهد و اگر می‌خواهید آشپزی‌تان را به رخ بکشید، باید یکی از خورش‌های معروف ایرانی را سر سفره بگذارید. هر خانم ایرانی پختن 3 خورش معروف فسنجان، قیمه و قورمه سبزی را بلد است، اما این چند فوت کوزه‌گری در خوشمزه‌تر شدن خورش به شما کمک می‌کند. خورش فسنجان پر روغن

      زیبایی خورش فسنجان به روغن پس دادن آن است. روغن گردوها وقتی در خورش دیده می‌شود ظاهر براق و زیبایی به آن می‌دهد و به اصطلاح به خورش قوام می‌دهد. برای اینکه خورش روغن پس دهد، می‌توانید از آب سرد یا یخ استفاده کنید. بعد از ریختن و قل خوردن گردوها می‌توانید چند یخ را یکی‌یکی یا یک لیوان آب سرد را کم‌کم به خورش اضافه کنید. هرچه این کار را آرام‌تر انجام دهید خورش روغن بیشتری پس می‌دهد.
       



      قورمه‌سبزی با قلم گوسفند

      مغز قلم گوسفند قورمه‌سبزی را بسیار خوشمزه می‌کند. می‌توانید همراه گوشت یک قلم گوساله یا گوسفند در خورش بیندازید و بگذارید همراه با خورش جا بیفتد. اگر می‌خواهید کار را تمام کنید، می‌توانید مغز قلم را قبل از پخت بیرون بیاورید و سبزی را با چربی آن سرخ کنید. خورش شما مزه بسیار متفاوت، لذیذ و خوشمزه‌ای به خود خواهد گرفت. اگر به خورش، آبلیمو می‌زنید بهتر است آن را در آخر اضافه کنید تا جوش نخورد. جوش خوردن آبلیمو خورش را تلخ و رنگ آن را خراب می‌کند.



      قیمه با لپه خوشمزه

      خیلی‌ها لپه قیمه را از قبل می‌پزند. اما با این روش آب لپه که بخشی از قوام خورش به گردن آن است، به همراه خاصیتش دور ریخته می‌شود. شما می‌توانید لپه را از شب قبل خیس کنید. سپس موقع تفت دادن گوشت، لپه را هم به‌همراه آن تفت دهید. اگر لپه خیس نشده باشد سفت می‌شود اما لپه خیس با تفت داده شدن فقط خوشمزه‌تر می‌شود و طعم گوشت به خود می‌گیرد. لپه خیس شده به همراه گوشت کاملا خواهد پخت.



      اگر خورش شور شد

      اگر خورش‌تان شور شد نگران نباشید. کافی است مارک نمکی كه در غذا می‌ریزید را عوض کنید تا مقدار آن به راحتی کم و زیاد شود. به‌علاوه برای هر آشپزی پیش می‌آید که نمک از دستش در برود و در خورش بریزد. اگر این اتفاق افتاد کافی است یک سیب‌زمینی را چهارقاچ کنید و در خورش بیندازید. سیب‌زمینی نمک را به خود می‌گیرد و می‌توانید نیم ساعت بعد آن را بیرون بیاورید. سیب‌زمینی تندی را هم به خود می‌گیرد. پس اگر فلفل خورش زیاد شد هم می‌توانید همین کار را کنید.

      اگر خورش سوخت

      اشتباهی که بیشتر خانم‌ها می‌کنند این است که وقتی خورش ته می‌گیرد بلافاصله در آن آب می‌ریزند. با این کار طعم سوختگی در خورش می‌ماند و دیگر نمی‌توانید کاری با آن بکنید. به جای این کار به محض اینکه خورش ته گرفت زیر آن را خاموش کنید، خورش را طوری به ظرف دیگر انتقال دهید که بخش سوخته منتقل نشود. سپس کمی روغن، آب، نمک و ادویه به خورش اضافه کنید و بگذارید ادامه پخت به اضافه نیم ساعت را طی کند.



    • توسط Am!r Bahador
      اگر بايد عدس را به برنامه‌غذايي‌تان اضافه كنيد و از خوردن عدس‌پلو يا عدسي خسته شديد و اگر تكراري بودن غذاها بر اشتهاي‌تان اثر مي‌گذارد اما نمي‌توانيد از خواص سرشار عدس و خاصيت خونسازي آن صرفنظر كنيد، به شما توصيه مي‌كنيم دال عدس پاكتي را تجربه كنيد. اين غذا با ظاهر خوش آب و رنگي كه دارد همه اعضاي خانه را براي خوردن يك وعده غذايي كامل وسوسه مي‌كند. با مصرف اين غذا...
       
        بی‌اشتهایی فرزندان‌تان را برطرف کنید.   علاوه بر بهبود عملکرد دستگاه گوارش جریان گردش خون را در بدن بیشتر کنید.   از بروز لخته‌های خون و پلاکت‌ها در عروق خونی پیشگیری کنید.



      دستور تهيه :

      مواد لازم:
      عدس: 200 گرم پياز متوسط: یک عدد سير: 2 حبه هويج: 3 عدد گوجه فرنگي: یک عدد آويشن: یک قاشق چاي خوري كره گياهي: 15 گرم اسفناج: 500 گرم ليموترش: یک عدد نان لواش: 2 تا 3 عدد آب: نصف پيمانه روش تهيه:

      براي تهيه اين غذا اول بايد عدس‌ها را آماده كنيد. عدس را در قابلمه كوچك بريزيد و درحدي كه آب روي آن را بپوشاند به آن آب اضافه كنيد. سپس قابلمه را روي حرارت قرار دهيد تا عدس به آرامي پخته شود. حدودا بعد از 30 دقيقه عدس‌ها آماده مي‌شوند. عدس را آبكشي كرده و آن را در ظرفي جداگانه نگهداري كنيد.

      در مرحله بعد كره‌گياهي را درون ماهي‌تابه بريزيد و پياز و سير ساطوري شده را با حرارت ملايم تف دهيد تا به خوبي نرم شود. سپس هويج و گوجه فرنگي را كه به صورت نگيني ريز كرده‌ايد به پياز و سير اضافه كنيد و پس از 30 ثانيه آويشن و آب را به ظرف بيفزاييد تا آب جوش بيايد. اجازه دهيد اين محتويات به مدت 15 تا 20 دقيقه روي حرارت باقي بماند و بجوشد تا هويج كاملا نرم شود.

      در آخرين مرحله اسفناج ساطوري شده را با عدس آبكش شده و آبليموي تازه به ماهي‌تابه اضافه كنيد و اجازه دهيد به مدت 15 دقيقه بپزد تا آماده شود. نمك و فلفل را به مواد افزوده و آن را براي سرو آماده كنيد. براي سرو اين غذا بايد مايه به‌دست آمده را درون نان‌لواش كه آن را به صورت پاكت درآورده‌ايد بريزيد. مي‌توانيد نان لواش را به صورت مربع ببريد، با خلال دندان 2ضلع مربع را به هم محكم كنيد و درون آن را كه به صورت پاكت درآمده با دال عدس پركنيد.

      مواد اولیه این غذا چه خواصی  دارند؟

       كاهش دردهاي مفصلي با گوجه فرنگي

      طعم و رنگ گوجه فرنگی  موجود در این خوراک دال عدس موجب افزایش اشتهای اعضاي خانواده می‌شود. به این ترتیب با کمک این غذا به راحتی می‌توانید افراد بدغذا یا بی‌اشتها را که تمایل زیادی به خوردن خوراک از خود نشان نمی‌دهند، تحریک کنید تا سر سفره بیایند. در کنار این مورد اعضاي خانواده‌ شما  با مصرف این غذا که بخش زيادي از آن را اسفناج، هويج و كره گياهي تشكيل داده مي‌توانند علاوه بر درمان كندي عملكرد روده‌ها و دستگاه  گوارش از ابتلا به دردهاي مفصلي و استخواني نيز پيشگيري يا روند رشد اين بيماري‌ها را در بدن كنترل كنند.

      اگر مي‌خواهيد به شكل حرفه‌اي‌تر و رسمي‌تر خوراك دال پاكتي را براي مهمانان‌تان سرو كنيد مي‌توانيد به جاي استفاده از نان لواش از نان پيتا كه نان معروف لبناني‌ها است، استفاده كنيد.

       تقويت اعصاب با پیاز

      درمانگران طب آیورودا بر این باورند که پیاز یکی از مفیدترین سبزی‌ها برای پیشگیری از بروز سکته قلبی و مغزی است. از دیدگاه این درمانگران پیاز در هر 3 حالت  خام، سرخ شده و پخته می‌تواند از بروز لخته‌های خون در عروق خونی جلوگیری کند‌. تركيب پياز، عدس و اسفناج در این غذای گیاهی ترکیب مناسبی را به وجود می‌آورد که می‌تواند در عین حال که مهم‌ترین فاکتورهای بروز بیماری‌های قلبی مانند رسوب مواد زائد در عروق خونی و تنش‌ها و استرس‌های روزمره را از افرادی که دست‌کم دوبار در هفته از دال عدس پاكتي مصرف کنند به حداقل برساند.

       بهبود خون‌سازي با عدس

      عدس از جمله حبوبات لطیفی است كه به‌راحتی پخته می‌شود و خواص درماني زيادي دارد. عدس به این دلیل که سرشار از آهن است یکی از پرخاصیت‌ترین موادغذایی برای افراد کم‌خون و مادران شیرده محسوب می‌شود. درمانگران شيوه‌هاي طبيعي درمان به دختران و زنان جوان توصيه مي‌كنند كه در هفته یک تا دوبار يك فنجان عدس آبپز را به برنامه غذايي خود اضافه كنند. عدس را بهترین خوراکی برای درمان ناراحتی‌های روده‌ای به ویژه یبوست می‌دانند. در صورتی که عدس را با گوجه‌فرنگی یا آبلیموی تازه مصرف کنید این کار موجب جذب بهتر مواد معدنی و ویتامین‌های عدس می‌شود.

      روش پخت عدس

      تهيه عدس بسيار ساده و آسان است. براي تهيه عدس بايد آن را درون آب بريزيد و به مدت 20 تا 25 دقيقه روي حرارت بگذاريد. در صورتي كه ظاهر عدس و حفظ شكل آن براي‌تان مهم است بايد مراقب باشيد كه بيش از 20 دقيقه عدس را روي حرارت قرار ندهيد، چراكه جوشيدن بيش از اندازه عدس موجب از بين رفتن شكل ظاهري آن و شكسته شدن دانه‌هاي عدس مي‌شود اما بايد مراقب باشيد هنگام پختن عدس به آن نمك اضافه نكنيد. زیرا  افزودن نمك هنگام جوشيدن عدس در آب موجب جذب مقدار بيشتري نمك شده و علاوه بر اين، موجب سفت شدن دانه‌هاي عدس و خشك شدن آن مي‌شود.
    • توسط Am!r Bahador
      بادمجان از آن‌دسته تره‌باري است كه اسم و لقب فراوان دارد و خاطرخواه نيز. يكي از اين نام‌ها مرغ سياه بي‌نفس است كه از قضاي روزگار بسيار بامسماست. اين غذاي سريع و خوشمزه با مبلغي ناچيز و صرف زماني اندك آماده مي‌شود و مانند بیشتر خوراك‌هاي گيلاني مزه‌اي به يادماندني دارد.  



      مواد لازم براي 4 نفر:
        بادمجان ريزقلمي: 8 تا 12 عدد   نعناع و جعفري: 300گرم، ساطوري شده   آبليمو يا آبغوره: يك‌چهارم پيمانه   روغن مايع: به ميزان لازم   نمك و فلفل: به ميزان لازم روش تهيه:

      1.  بادمجان‌ها را پوست كنده و نمك بپاشيد تا تلخ‌آب آن خارج شود، پس از حداقل 30 دقيقه، آنها را شسته، خشك كرده و سرخ كنيد.

      2.  6 قاشق غذاخوري روغن مايع را در يك قابلمه متوسط داغ كرده و نعناع و جعفري را 8دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد، سپس بادمجان را اضافه كرده و با 2پيمانه آب جوش 30دقيقه بپزيد. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با كته سرو كنيد.
    • توسط Am!r Bahador
      نوعي كوكوي بادمجان گيلكي كه با نان يا كته خورده مي‌شود. برخلاف ظاهر ساده‌اش طعم فوق‌العاده‌اي دارد و تهيه آن در زمان و هزينه صرفه‌جويي مي‌كند.


      مواد لازم براي 4 نفر:

        بادمجان متوسط: 3عدد   تخم‌مرغ: 4 تا 5 عدد   روغن، نمك و فلفل: به ميزان لازم   زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
      روش تهيه:

      1 - بادمجان را پوست كنده و به صورت حلقه‌هايي به ضخامت 2 سانتي‌متر ببريد، روي آن نمك پاشيده و در آبكش بگذاريد تا تلخ‌آب آن خارج شود. پس از حداقل نيم ساعت، آن را شسته و خشك كنيد.

      2 - بادمجان‌ها را در روغن سرخ كنيد، سپس با حوله كاغذي روغن اضافه آن را بگيريد.

      3 - يك تابه نچسب را چرب كنيد و بادمجان‌ها را كف آن بچينيد. تخم‌مرغ‌ها را در يك كاسه شكسته،‌ زردچوبه،‌ نمك و فلفل را اضافه كرده و هم بزنيد تا يكدست شود.

      4 - تابه را روي شعله متوسط داغ كنيد، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه كرده و آن را بپزيد تا تخم‌مرغ ببندند. پس از 6 دقيقه، آن را برش داده و پشت‌و‌رو كنيد تا هر دوطرف آن بپزد. اين غذا را با گوجه‌فرنگي، ماست و كته سرو كنيد.

      نکات کليدي:

      1 - اضافه كردن نصف قاشق چاي‌خوري دارچين اختياري است.

      2 - اگر بادمجان پوست نازك است آن را با پوست خرد و سرخ كنيد.  
    • توسط Am!r Bahador
      پوست پرتقال سرشار از ویتامین C و داروی سرما خوردگی است. اگر سرما خورده‌اید، پوست یک پرتقال بهبود را سرعت می‌بخشد. پوست پرتقال حاوی ماده لیمونین است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش است. دانشمندان معتقدند خوردن یک قاشق چای‌خوری پوست پرتقال در هر هفته، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا 30 درصد کاهش می‌دهد و جالب آنکه پوست آن در بسياري موارد حتي مغذي‌تر از پرتقال است‌.
       



      مواد لازم:
      5 حبه سير رنده شده تازه يك قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون پوست رنده شده كامل پرتقال پوست رنده شده كامل ليمو 6عدد دنده بره نمك و فلفل به ميزان لازم يك برش پرتقال براي تزئين



      طرز تهيه:

      1- يك ‌تابه چدني مفرسي شكل آماده كرده و آن را روي حرارت قرار داده تا داغ شود.

      2- همه مواد موجود را با هم تركيب مي‌كنيم (روغن زيتون، سير، پوست پرتقال و ليمو و نمك و فلفل).

      3- دنده‌ها را به وسيله قلم‌مو آغشته به مواد مي‌كنيم.

      4- آنها را داخل ‌تابه حرارت مي‌دهيم.

      5- با برش پرتقال تزئين و سرو مي‌كنيم.



      پوست پرتقال حاوی مواد زير است:
      آب 70 ميلي‌گرم پروتئین 1/5 ميلي‌گرم مواد چربي2 ميلي‌گرم مواد نشاسته‌اي 25 ميلي‌گرم کلسيم 160 ميلي‌گرم فسفر 20 ميلي‌گرم آهن 8 ميلي‌گرم سديم 3 ميلي‌گرم پتاسيم 210 ميلي‌گرم ويتامين A 420 واحد ويتامينB1/12 ميلي‌گرم ويتامينB2/یک ميلي‌گرم ويتامينB3/یک ميلي‌گرم ويتامين C /135 ميلي گرم - پوست لیموترش برای لاغر كردن بسیار مناسب است و مصرف آن به صورت ناشتا باعث از بین رفتن احساس گرسنگی می‌شود.

      - پوست لیموترش سرشار از ویتامین C و پتاسیم است. هر 100 گرم لیموترش 27 كالری انرژی و 5/2 درصد اسانس در پوستش دارد.

      خواص سیر:

      1. ضد عفوني كننده است.

      2. خوردن سير مصونيت بدن را در مقابل بيماري‌ها افزايش مي دهد.

      3. كرم كش است.

      4. محرك و تقويت كننده بدن است.

      5. اثر خوبي در معالجه سل دارد.

      6. خون را رقيق مي‌كند.

      7. اثر خوبي در تنگي نفس دارد.

      8. خوردن مداوم سير لقوه و رعشه را از بين مي‌برد.

      9. چون گرم و خشك است بنابراين رطوبت معده را از بين مي‌برد و دردهاي مفاصل را خوب مي‌كند.
×